Skip to content

Over mij

Aangenaam ik ben Farah Holmond,

Sociaal jurist in hart en nieren.

Geroepen in het leven om mijn medemens te helpen. In deze bijzondere tijden kunnen we allemaal wel een extra steun en toeverlaat gebruiken. Mijn gedrevenheid en passie om mensen financieel op de juiste weg te helpen is mijn doel. Vakkennis heb ik opgedaan bij verschillende (overheids)instanties, hierdoor weet ik al te goed de juiste wegen te bewandelen om de juiste service aan te kunnen bieden. De sleutelwoorden die het beste bij mijn karakter passen zijn: vakkundig, doelgericht, menselijk en positief. Vanaf dag één is mijn prioriteit jou te helpen om de gestelde doelstellingen te behalen. Reële en duidelijke plannen is wat wij samen gaan opstellen. Graag hoor ik jouw verhaal en waar ik je mee van dienst kan zijn. Je mag mij aanspreken met Farah, jouw budgetcoach.
Over mij foto

Herken je dit?

Dat je de eindjes aan elkaar moet knopen.

Dat je aan het einde van je inkomen nog een stuk maand over hebt.

Dat je niet of nauwelijks kunt sparen.

Dat je geen idee hebt waar je geld elke maand naar toe gaat.

Dat je (bijna) nooit leuke dingen kunt doen, omdat je er geen geld voor hebt.

Dat je al van alles hebt geprobeerd om je (financiële) doelstellingen te behalen, maar dat het nog niet tot het gewenste resultaat heeft gebracht.

Dat je (net) uit de WSNP bent met een schone lei en niet goed meer weet hoe jij je financiën moet beheren.

Dan is het tijd voor verandering!

De mogelijkheden

Samen met jou ga ik kijken naar wat mogelijk is. Wat komt er binnen aan inkomsten en wat gaat er uit. Hoe zorgen wij ervoor dat jij wel weet hoe jij je financiën moet beheren en niet (weer) in de schulden komt. Wat zijn je valkuilen en waar heb je meer sturing bij nodig. We gaan samen een plan van aanpak opstellen en kijken dan naar je doelstellingen. Wat heb je nodig om dit te bereiken en hoe gaan we dit bereiken. Wat zijn je kwaliteiten en hoe kunnen we deze kwaliteiten in gaan zetten voor een financiële groei. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat je financieel blijft groeien en geen terugval meer zal hebben.

De uitdaging aangaan

Samen met jou wil ik deze uitdaging aan gaan, zodat jij wel kan sparen en aan het einde van de maand nog een stuk inkomen over hebt. Mijn doel is dat jij weer grip krijgt over je financiën. Dat je financieel gaat groeien en dat je financieel vooruitgang boekt. Ik zal met je meekijken naar je inkomen en uitgavenpatroon. Vaste lasten en variabele lasten hoe kunnen we dat aanpakken? Waar valt nog winst te behalen? Ik heb er zin in om samen met jou deze puzzel op te lossen, zodat jij straks ook je doelstellingen kunt behalen.