Skip to content

Werkwijze

Goed om te weten

Mijn werkwijze

Het contact zal telefonisch of via een online videoverbinding zijn, ik zal dus niet bij jou thuis komen of dat jij op kantoor moet komen. Online videoverbinding is overigens niet verplicht. Uiteraard is ieder mens anders dus ook ieder situatie, er zal dus sprake zijn van maatwerk. Er is geen standaard werkwijze en er zal gehandeld worden naar de wensen van jou. In overleg is veel mogelijk. Hieronder staat globaal weergegeven hoe ik te werk ga.
Er zal eerst vrijblijvend en kosteloos een kennismakingsgesprek plaatsvinden. Dit zal telefonisch zijn, zo weten we wat je situatie is en of ik wat voor je kan betekenen. Na het gesprek zal je dan voldoende informatie hebben om te bepalen welke keuze je wilt maken.
We gaan kijken naar je doelen en dan kijken hoe we deze kunnen gaan behalen. Samen zullen we je financiën doornemen, zodat we weten wat je aan inkomsten ontvangt en wat er aan uitgaven uit gaat. Hoeveel financiële ruimte heb je eigenlijk?
We gaan aan de slag met je doelstellingen. Samen maken we je financiën in orde. Zijn er schulden? Krijg je alles waar je recht op hebt? Kunnen we zorgen voor meer inkomsten en/of minder uitgaven? Hoe geef jij je geld uit? We gaan kijken waar ‘winst’ te behalen valt.
Ik zal je opdrachten geven waar je mee aan de slag kunt. Tijdens het traject zal ik je ondersteunen via whatsapp/mail/telefonisch. Gaat het even niet zoals je wilt of loop je tegen andere dingen aan dan ben ik er voor je.
Zodra je financiën weer op orde is, je precies weet wat je moet doen om dit vol te houden en je weer overzicht hebt dan mag je het zelf gaan doen. Ik zal na een aantal maanden weer eens contact met je opnemen om te kijken hoe het nu met je gaat.

Ik ben er klaar voor! Jij ook? Neem dan contact met mij op. Dat kan zowel telefonisch als per e-mail.

Belangrijk om te weten:

Je bent en blijft altijd zelf verantwoordelijk voor de handelingen

Zonder jouw toestemming zal ik geen gegevens doorgeven aan derden

Jouw gegevens worden vertrouwelijk behandeld, volgens de privacywet

Een budgetcoach is geen schuldhulpverlener