Skip to content

Tarieven

Budgetcoach is een investering

Tarieven

Hoe fijn is het om overzicht te hebben en precies te weten waar je geld naartoe gaat. Het is ook een nieuwe manier van omgaan met de situatie en dit wil ik graag met je delen. Jouw financiën moet jou niet beheren, maar jij moet jouw financiën beheren. Het inschakelen van mij als jouw budgetcoach is een investering in jouw eigen situatie.

Gratis kennismakingsgesprek (max. 60 minuten)

Starterspakket

Zodat je weer overzicht hebt en precies weet wat je ontvangt en wat er uit gaat. Deze bestaat uit:

Jouw investering€ 59,00

Jouw investering€ 159,00

Basispakket

Om goed van start te gaan met onze samenwerking heb ik een pakket samengesteld. Deze bestaat uit:

Toppakket

Voor intensieve begeleiding is er een uitgebreider pakket beschikbaar. Deze bestaat uit:

Jouw investering€ 299,00

Bovenstaande bedragen zijn incl. 21% BTW. Bedragen van basispakket en toppakket kunnen eventueel ook in termijnen betaald worden. Vraag naar de voorwaarden. Uiteraard is ieder situatie anders en er zal dus sprake zijn van maatwerk. Er kan dus eventueel worden afgeweken van bovenstaande pakketten. In overleg is veel mogelijk.

Budgetcoaching

Abonnement

Maximaal 2 keer per maand telefonisch contact om je administratie door te nemen €60,00 per maand. Een abonnement sluit je af voor minimaal 6 maanden, daarna is deze maandelijks opzegbaar.

Deze service is meestal speciaal voor mensen die moeite hebben met het bijhouden van de administratie of het begrijpen van alle brieven die ze krijgen.

Budgetcoaching

Vergoedingen

Het is heel begrijpelijk dat je terughoudend bent met het inschakelen van een budgetcoach. Je hebt al (bijna) geen geld en dan moet je ook nog een budgetcoach gaan betalen. Gelukkig zijn er eventueel ook andere manieren om de kosten van een budgetcoach (gedeeltelijk) vergoed te krijgen.

De gemeente

Ontvang je een uitkering vanuit je gemeente dan kan het zijn dat de gemeente de kosten (gedeeltelijk) vergoed. Dit verschilt per gemeente. Voor meer informatie kan je contact opnemen met de gemeente.

UWV

Ontvang je een uitkering vanuit het UWV dan bestaat er de mogelijkheid om de kosten (gedeeltelijk) vergoed te krijgen. Je kan zelf contact opnemen met het UWV voor meer informatie hierover.

De werkgever

Dit klinkt gek, maar in praktijk wordt hier regelmatig gebruik van gemaakt. Een werknemer kan minder productief zijn als er sprake is van financiële zorgen.

PGB

Wanneer je een PGB ontvangt kan het zijn dat de kosten (gedeeltelijk) vergoed kunnen worden. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het PGB.

De zorgverzekeraar

Een aantal zorgverzekeraars zien het nut in van een budgetcoach. Je kan zelf contact opnemen met je zorgverzekeraar om te vragen naar de mogelijkheden.

Neem contact met mij op

Heb je een vraag, wil je mij als budgetcoach of wil je iets anders weten? Stuur een e-mail of bel me gewoon, geen probleem.