Skip to content

Waarom FH Budgetcoach?

Ik hoor je denken

Waarom FH Budgetcoach

Waarom zal ik Farah als budgetcoach inschakelen dat kost toch alleen maar geld en dat heb ik nu al niet. Dat is natuurlijk een goeie vraag. Ik zal vooral bezig gaan met jou als persoon. Ik wil weten wie je bent en waarom je bepaalde financiële keuzes maakt. Zodra ik je financiële mindset hierin duidelijk heb kunnen we ermee aan de slag. Ik zal ervoor zorgen dat je een gezonde geldrelatie krijgt. We gaan samen kijken naar wat je al hebt geprobeerd of hebt gedaan om je (financiële) doelstellingen te behalen en waarom dit tot nu toe nog niet is gelukt. We gaan kijken naar je kwaliteiten en valkuilen. Ik kan je hierbij (bespaar)tips geven en andere inzichten. Uiteindelijk zal het je dus geld opleveren in plaats van geld kosten.
Waarom FH Budgetcoach
Ik hoor je denken

Waarom FH Budgetcoach

Waarom zal ik Farah als budgetcoach inschakelen dat kost toch alleen maar geld en dat heb ik nu al niet. Dat is natuurlijk een goeie vraag. Ik zal vooral bezig gaan met jou als persoon. Ik wil weten wie je bent en waarom je bepaalde financiële keuzes maakt. Zodra ik je financiële mindset hierin duidelijk heb kunnen we ermee aan de slag. Ik zal ervoor zorgen dat je een gezonde geldrelatie krijgt. We gaan samen kijken naar wat je al hebt geprobeerd of hebt gedaan om je (financiële) doelstellingen te behalen en waarom dit tot nu toe nog niet is gelukt. We gaan kijken naar je kwaliteiten en valkuilen. Ik kan je hierbij (bespaar)tips geven en andere inzichten. Uiteindelijk zal het je dus geld opleveren in plaats van geld kosten.
Waarom FH Budgetcoach
Online budgetcoach

Investering in jouw toekomst

Ik ben dus eigenlijk een investering in jouw toekomst, zodat jij wel uiteindelijk je doel(en) kunt behalen. Ik heb het daarom ook niet over hoeveel kost een budgetcoach, maar over wat is jouw investering om mij als budgetcoach in te schakelen. Ik kijk langs de zijlijn met je mee en zal je aanmoedigen. Ik zal er voor je zijn als je bepaalde (financiële) keuzes wilt maken, je staat er dus niet alleen voor. Ik zal je opdrachten en adviezen geven hoe met geld om te gaan. Jij zal weer grip krijgen over je financiën, daar gaan we samen voor zorgen! Eventuele schulden worden in kaart gebracht. Wanneer er sprake is van problematische schulden zal ik je doorverwijzen en kan ik je helaas niet verder helpen.
Online budgetcoach

Investering in jouw toekomst

Ik ben dus eigenlijk een investering in jouw toekomst, zodat jij wel uiteindelijk je doel(en) kunt behalen. Ik heb het daarom ook niet over hoeveel kost een budgetcoach, maar over wat is jouw investering om mij als budgetcoach in te schakelen. Ik kijk langs de zijlijn met je mee en zal je aanmoedigen. Ik zal er voor je zijn als je bepaalde (financiële) keuzes wilt maken, je staat er dus niet alleen voor. Ik zal je opdrachten en adviezen geven hoe met geld om te gaan. Jij zal weer grip krijgen over je financiën, daar gaan we samen voor zorgen! Eventuele schulden worden in kaart gebracht. Wanneer er sprake is van problematische schulden zal ik je doorverwijzen en kan ik je helaas niet verder helpen.